Νιόπλιας: «Όλα τα λεφτά για εμάς το 45’-70’»

Στην απόδοση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη ισοφάριση επί του Ατρομήτου ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Ο ΟΦΗ μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο από τον Ατρόμητο, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως έπαιξαν πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε στα συστήματα και στα προβλήματα τραυματισμών των Τοράλ και Ντε Γκουζμάν και στάθηκε στο καλό ρόστερ που διαθέτει και του δίνει πολλές επιλογές.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νίοπλιας:  

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανώτερος ο Ατρόμητος. Εμείς είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, αλλά ένα πολύ καλό πρώτο 25λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστέψαμε και κάναμε την ανατροπή. Δεν παίζουν ρόλο τα συστήματα. Είχαμε δύο θλάσεις με τους Ντε Γκούζμαν και τον Τοράλ. Θέλουμε να προστατεύσουμε παίκτες, γίνονται πράγματα που εμείς τα σκεφτόμαστε και εσείς δεν μπορείτε να τα ξέρετε. Δεν πέτυχε αυτό σήμερα που θέλαμε. Δεν μπορεί να μην είμαι ευχαριστημένος και να μην ευχαριστήσω τους παίκτες μου για το βαθμό αυτό».

Για τις αλλαγές του: «Κανείς δεν ξέρει ποια είναι τα προβλήματά μας. Είχαμε ανησυχίες πολλές και δικαιωθήκαμε γι’ αυτές με παίκτες που παίζουν στα όριά τους. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και γι’ αυτό είναι οι και αλλαγές. Είναι πολύ καλός ο βαθμός αυτός και κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τον Ιωνικό το Σάββατο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από