Παναιτωλικός : Η αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα (31/3, 15:00) στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους Γιαννιώτες. Η προπόνηση που διεξήχθη νωρίτερα ήταν βασισμένη στην τακτική. Δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, […]

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα (31/3, 15:00) στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους Γιαννιώτες.

Η προπόνηση που διεξήχθη νωρίτερα ήταν βασισμένη στην τακτική. Δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, Ουίλιαν και ο Μπεχαράνο λόγω ίωσης, παίκτες οι οποίοι δεν θα είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Κουσιάδης, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο, Ιταμπέλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από