Παναθηναϊκός : Παίζεται μία θέση, αποστολή Λουτσιάνο, Μυστακίδης

Ο Κολοβέτσιος είναι το φαβορί έναντι του Οικονόμου για τη θέση δίπλα στον Κουρμπέλη. Ο Λουτσιάνο έπειτα από έξι μήνες γύρισε την αποστολή, όπως και ο Μυστακίδης. Ατυχος ο Μπουζούκης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και στην αποστολή, η οποία αποτελείται από είκοσι ποδοσφαιριστές είναι για πρώτη φορά έπειτα από έξι και πλέον μήνες ο Λουτσιάνο Νέβες. Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη θα είναι επίσης και οι Μολίνς, Μυστακίδης. Οι τρεις επιθετικοί, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν (ο Μολίνς έπαιξε λίγα λεπτά ως αλλαγή με τον Αστέρα Τρίπολης) δεν πρόκειται να ξεκινήσουν, αλλά δίνουν επιπλέον λύσεις στον τεχνικό του «τριφυλλιού», σε μία θέση που είχε πρόβλημα εδώ και μήνες.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, παίζεται μία θέση για το κέντρο της άμυνας και συγκεκριμένα για τον παρτενέρ του Κουρμπέλη. Ο Κολοβέτσιος είναι το φαβορί για να αγωνιστεί δίπλα στον αρχηγό και ο Οικονόμου το αουτσάιντερ. Στο τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρο ο Γιόχανσον και αριστερό μπακ ο Ινσούα. Στα χαφ θα παίξουν οι Τζανδάρης, Κάτσε, δεξί χαφ θα είναι ο Κουλιμπαλί, αριστερό ο Λουντ και ο Μουνιέ θα παίξει πίσω από τον Δώνη.

Ο Ουζουνίδης, ο οποίος δούλεψε στην τελευταία προπόνηση αρκετή ώρα στις στημένες φάσεις, πήρε ακόμα στην αποστολή τους Διούδη, Αυλωνίτη, Στάικο, Χατζηγιοβάνη, Ευαγγέλου. Να σημειωθεί ότι ο Μυστακίδης έπαιξε τελευταία φορά σχεδόν πριν από 49 μέρες (10/2/18 με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ ο Λουτσιάνο αγωνίστηκε στις 20/9/17 στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ, όπου και τραυματίστηκε.

Ατυχος ο Μπουζούκης

Ο νεαρός Γιάννης Μπουζούκης (στον οποίο πρόσφατα έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του) στάθηκε άτυχος. Υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί γόνατο. Στον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό τοποθετήθηκε νάρθηκας και υπολογίζεται να μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από