Έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας για την ποινή του υποβιβασμού!

Την Τετάρτη του Πάσχα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού!

Νέα συνεδρίαση με θέμα τις ποινές για μη αδειοδότηση των ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League, την Τετάρτη 11/4 (14:00). Πρόκειται ουσιαστικά για τη νέα προσπάθεια που αναμενόταν πως θα γίνει στην επιχείρηση σωτηρίας του Παναθηναϊκού που αδυνατεί να καλύψει τις προυποθέσεις για να πάρει αδειοδότηση.

Στο τραπέζι λοιπόν θα τεθούν εκ νέου οι αλλαγές στις ποινές που δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ, σύμφωνα με τις οποίες προβλέπεται υποβιβασμός και όπως όλα δείχνουν αυτή τη φορά θα περάσουν.

Το σχετικό αίτημα είχε τεθεί στις 26 Μαρτίου και δεν είχε πάρει τις 12 απαιτούμενες ψήφους παρά μόνο εφτά, από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Λάρισα, Ατρόμητο, Λαμία, Πανιώνιο.

Κατά, είχαν ψήφισαν οι: Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς. Ο Λεβαδειακός απείχε, παρών είχε ψηφίσει η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

Στο γκρουπ των ομάδων που θέλουν αλλαγή στις ποινές προστέθηκαν δύο ΠΑΕ, η Κέρκυρα και ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα της Ριζούπολης είχε ψηφίσει «κατά» στις 26/3 και η νησιώτικη ΠΑΕ λευκό. Και οι δύο υπογράφουν μαζί με ΑΕΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Λαμία το αίτημα να συγκληθεί εκ νέου διοικητικό συμβούλιο.

Αντίθετα, απουσιάζει το όνομα του Ολυμπιακού, του Πανιώνιου και της Λάρισας. Με τους «ερυθρόλευκους», την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τους «βυσσινί» το «ρεύμα» που υπάρχει έχει εννέα ομάδες ενώ για να περάσει η αλλαγή στις ποινές θέλει τα 3/4 επί των ΠΑΕ που θα είναι παρούσες στο συμβούλιο. 12 στις 16 δηλαδή κ.ο.κ.

Το 10.gr είχε αναλύσει σε ποιες ομάδες στηρίζεται ο Παναθηναϊκός για να πετύχει την ανατροπή και όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά θα συγκεντρωθεί ο αριθμός που απαιτείται για να αλλάξουν οι ποινές και οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη του Πάσχα, 11/4/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League σε ικανοποίηση του από 2/4/2018 εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΟΚ Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος Αθηνών, Παναθηναϊκός και Λαμία και σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

Τροποποίηση της από 20/11/2015 εισήγησης του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προς την Ε.Π.Ο., αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από