«Φουλάρει για Ανδρούτσο η Τραμπζονσπόρ – Ενδιαφέρον και από τη Μόντσα»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Τραμπζονσπόρ για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ την περίπτωση του παρακολουθεί και η Μόντσα.

Η Τραμπζονσπόρ θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την ελληνική παροικία και στο πλευρό του Τάσου Μπακασετα και του Μανώλη Σιώπη να προσθέσει τον Θανάση Ανδρούτσο.

Ο Έλληνας μπακ είναι μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει η τούρκικη ομάδα για την άκρη της άμυνας της, μιας και ο Μπρούνο Πέρες που μέχρι πρότινος ήταν βασικός θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «calciomercato», η Τραμπζονσπόρ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στο λιμάνι και πως μπορεί να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες φέτος το καλοκαίρι και να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, τονίζεται στο δημοσίευμα πως αναμένεται να έχουν ενεργό ρόλο στις επαφές με τον παίκτη και οι Μπακασέτας και Σιώπης, με τον δεύτερο να έχει περάσει από τον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως η τούρκικη ομάδα δεν «παίζει» μόνη της για τον Ανδρούτσο, αφού ενδιαφέρεται και η Μόντσα που παλεύει για την άνοδό της στη Serie A. Παράλληλα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν ο παίκτης απέρριψε προτάσεις από τις Έλτσε και Περούτσια και πως το γεγονός ότι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι και οι δυο Έλληνες μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από