ΠΑΟΚ: Φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Κοτάρσκι, ντύνεται στα «ασπρόμαυρα» ο Κάργας

Εντός της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ντομινίκ Κοτάρσκι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Γίνεται «ασπρόμαυρος» και ο Γιάννης Κάργας.

Δυναμικά κινείται τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι. Από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας και εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να επισημοποιηθεί η απόκτηση του από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στην Ελλάδα αναμένεται πάντως να βρεθεί σήμερα και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του οποίου η υπόθεση έχει «κλειδώσει» οριστικά. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την Γκόριτσα, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν που είχε συμφωνήσει με τον Άγιαξ και ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του προχώρησε στη μεταγραφή του, «κλείνοντας» έτσι και την… τρύπα που άφησε κενή η αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην εστία.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιάννη Κάργα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ πως η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί με happy end, καθώς δεν αποκλείεται να εξελιχθεί οριστικά εντός της ημέρας η υπόθεση…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από