Ολυμπιακός: Η πρώτη εντύπωση για τον Γκονζάλο Αβιλα (pics)

Από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα έδειξε ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Γκονζάλο Αβιλα στο φιλικό των Πειραιωτών με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον Ισπανο ακραίο αμυντικό να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Ο 24χρονος μπακ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (23/6), ξεκίνησε στη βασική 11άδα των πρωταθλητών στο φιλικό με τη γερμανική ομάδα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρώτη του εμφάνιση με τους Πειραιώτες.

Παρότι είχε ελάχιστες προπονήσεις με τους Ερυθρόλευκους, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Ο Αβιλα στο πρώτο ημίχρονο ανέβαινε συνεχώς από τη δεξιά πλευρά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους παίκτες της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ενας ποδοσφαιριστής, που από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα έδειξε ότι είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στα επόμενα ματς μάλιστα θα είναι ακόμα καλύτερος, αφού θα έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με Ολυμπιακό να έχει προσθέσει στη μηχανή του έναν πολύ ποιοτικό αμυντικό.

Δείτε φωτογραφίες από το ντεμπούτο του Αβιλα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από