Πανιώνιος : Πάει για ολικό…ρεκτιφιέ το καλοκαίρι

Με αρκετά διαφορετικό ρόστερ αναμένεται να παραταχθεί τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Αλλαγμένο ως επί το πλείστον θα είναι το ρόστερ του Πανιωνίου την ερχόμενη σεζόν, καθώς πολλοί παίκτες θα πωληθούν ή θα λύσουν τα συμβόλαια τους.

Όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr, ήδη οι Μανώλης Σιώπης και Γιάγια Μπανανά ετοιμάζονται να πάνε «πακέτο» στον Ολυμπιακό από την ερχόμενη σεζόν, ενώ σύμφωνα με χθεσινό (9/4) δημοσίευμα της Sportday έχει μπει πωλητήριο και στον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς έναντι 500.000 ευρώ.

Η ίδια εφημερίδα σε ρεπορτάζ της την Τρίτη (10/4) αναφέρει πως ίδια τύχη ενδεχομένως να έχουν και οι Φιορίν Ντουρμισάι και Μάτιτς Κότνικ, ενώ προσπάθεια θα γίνει και για πώληση του Γιώργου Μασούρα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2019.

Παράλληλα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι «τελειωμένοι» Νίλσεν, Μπραχίμι, ενώ υπάρχει έντονη δυσσαρέσκεια και για τον Σάμεντ Γεσίλ που απογοήτευσε μετά τον Ιανουάριο. Αντίθετα, θα γίνει προσπάθεια ανανέωσης των συμβολαίων των Κόρμπου, Βλάχου, Σαββίδη ενώ ελεύθερος θα μείνει ο τραυματίας Γκιοατά

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από