Απόλλων Σμύρνης : Σε απολογία ο Στόουκς, πάλι απών από την προπόνηση

Η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Άντονι Στόουκς που θα κληθεί σε απολογία, καθώς είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα που απουσιάζει.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την προετοιμασία του για το προσεχή εκτός έδρας ματς της 27ης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία. Μοναδικός απών για τρίτη μέρα από την προπόνηση του Απόλλωνα ήταν ο Άντονι Στόουκς.

Μάλιστα, η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι αποφασισμένη να καλέσει σε απολογία τον Ιρλανδό επιθετικό, όπως ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (Σάββατο, 14/4/2018, 15:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην του Άντονι Στόουκς, ο οποίος απουσίασε για τρίτη ημέρα και τις επόμενες μέρες θα κληθεί σε απολογία σύμφωνα με όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από