Βόλος – ΟΦΗ 0-1: Πρώτη νίκη για τους Κρητικούς…

Χάρη σε ένα γκολ του Διαμαντή ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με το 1-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, αν και αγωνίστηκε για περισσότερα από 20 λεπτά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάρσον.

Έκανε «σεφτέ» στη Super League ο ΟΦΗ! Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έψαχνε αντίδραση και τη βρήκε στο Πανθεσσαλικό με το 1-0 κόντρα στον Βόλο χάρη στο γκολ του Διαμαντή. Πίεσαν στο φινάλε οι γηπεδούχοι που έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω για περισσότερα από 20 λεπτά, λόγω της αποβολής του Λάρσον, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό, μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη τους νίκη επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο ματς και επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Βόλο, κάτι που κατάφερε με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών. Από εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον, ο Πασαλίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και με τη δεύτερη ο Διαμαντής σκόραρε για το 0-1. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι δεν ησύχασαν και συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς, ψάχνοντας και το δεύτερο γκολ. Μία εκτέλεση φάουλ του Λάρσον στο 12′ έφυγε άουτ ενώ μοναδική καλή στιγμή για τον Βόλο ήταν ένα σουτ του Φερνάντες που δεν απείλησε.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέτσος και η γνώση του Κορμπεράν…

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε, καθώς ο ΟΦΗ πήρε παθητικό ρόλο και έδωσε χώρο στον Βόλο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Μπράτσου δεν είχε τον τρόπο να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, έχοντας σε πολύ κακό βράδυ τον Φαν Βέερτ. Ντέλετιτς και Φερνάντες είχαν δύο καλές προσπάθειες, πριν ο Λάρσον αποβληθεί με δύο κίτρινες στο 76′ και αφήσει τον ΟΦΗ με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε ώθηση στον Βόλο που πίεσε για την ισοφάρισε, αλλά δεν την βρήκε ποτέ. Ο ΟΦΗ κράτησε σχετικά εύκολα το πολύτιμο 1-0 και έφτασε στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας ψυχολογία και για τη συνέχεια.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο (90′ Τσέλιος), Λούνα (84′ Ουές), Σιελής, Εσκοβάλ (74′ Μεθκίδα), Ματίγια (46′ Φερνάντεθ), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Διαμαντής, Θοράρινσον, Βούρος, Μαρινάκης, Ντιουσέ, Μπουζούκης (59′ Καμάου), Μεγιάδο (80′ Γιαννούλης), Ντίκο (80′ Θεοδοσουλάκης).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από