Παναθηναϊκός : Ξεκινά ο Λουτσιάνο, εκτός ο Κουλιμπαλί

Βασικός έπειτα από επτά μήνες αναμένεται να ξεκινήσει ο Λουτσιάνο κόντρα στον Ατρόμητο. Εκτός ο Κουλιμπαλί. Ο Οικονόμου αντί του Ινσούα, παίζεται μία θέση δίπλα στον Κουρμπέλη.

Ο Λουτσιάνο Νέβες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Ατρόμητο έπειτα από σχεδόν επτά μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στις 21/9/17 κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε και εναντίον της ΑΕΚ βέβαια, αλλά ως αλλαγή.

Αντίθετα, έμεινε εκτός για το αυριανό παιχνίδι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός δεξιός μπακ χαφ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά στη λεκάνη κι ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Οι πιθανότεροι να ξεκινήσουν κόντρα στον Ατρόμητο είναι οι εξής: Ο Βλαχοδήμος στο τέρμα, ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Οικονόμου στο αριστερό. Ο Κουρμπέλης θα είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός με επικρατέστερο για παρτενέρ τον Κολοβέτσιο και αουτσάιντερ φυσικά τον Αυλωνίτη.

Οι Κάτσε, Τζανδάρης θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Λουντ δεξιά, ο Μουνιέ αριστερά και ο Λουτσιάνο πίσω από τον Δώνη. Δεν αποκλείεται φυσικά Λουντ και Μουνιέ να αλλάξουν πλευρές, αλλά ο Φινλανδός μην ξεχνάμε ότι είναι καλύτερος ανασταλτικά και στην πλευρά του κινείται ο Ουάρντα, οπότε θα χρειαστεί να δίνει αλληλοκάλυψη στον Γιόχανσον.

Στην αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες είναι ακόμα οι Διούδης, Μολίνς, Μυστακίδης, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνης, Στάικος, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης. Εκτός είναι επίσης ο Ινσούα, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κι ο Μπουζούκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από