Σιδεράς: «Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά»

Ο Γιώργος Σιδεράς μίλησε για τη μίνι προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για την έφεσή του στις στημένες φάσεις, αλλά και για το μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τη μίνι προετοιμασία του στο πλαίσιο της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Γιώργο Σιδερά.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο φιλικό των Πράσινων, και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δουλειά της ομάδας, στην έφεση που έχει στις στατικές φάσεις, αλλά και για το μέλλον του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Σιδεράς:

Πες μας δύο λόγια το πρώτο φιλικό τεστ στην Κυπρο. Σημαντικό ότι παίξατε όλοι και γυρίσατε το ματς και δείξατε ότι είστε στον ίδιο δρόμο όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

«Ηταν ένα πολύ καλό τεστ, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που σταματήσαμε, να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας με τον Βόλο για το Κύπελλο και πρέπει να δώσουμε το 100%».

Έρχεται μια περίοδος με πολλά μαζεμένα παιχνίδια και πολλά εκτός, οπότε είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείτε όλοι. Πολλά παιδιά δείξατε ότι είστε σε θέση να βοηθήσετε…

«Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Οπως είπατε κι εσείς έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%. Να πάρουμε κάποιες ανάσες, να κάνουμε την προετοιμασία τώρα και μετά να είμαστε έτοιμοι».

Σε είδαμε να σκοράρεις με κεφαλιά και τα γκολ από στατικές φάσεις είναι ένα στοιχείο που το έχεις. Το δουλεύεις πολύ;

«Δεν ξέρω αν είναι χάρισμα. Μου αρέσει να ανεβαίνω, το προπονώ συνέχεια…».

Σε βλέπουμε, πάντως, ταπεινό. Είσαι ένα παιδί από την ακαδημία, όπως και άλλα, που συνεχίζετε τη σκληρή δουλειά…

«Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά. Αν δε δουλέψεις δεν πρόκειται να το κάνεις. Γι’ αυτό κάτω το κεφάλι και δουλειά…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από