Παναθηναϊκός: Βλέπει κόκκινη και γίνεται ταύρος!

Οι «πράσινοι» σε εφτά παιχνίδια στη φετινή Σούπερ Λίγκα έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα και μάλιστα στα δύο από αυτά κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν αποτέλεσμα!

Στις εφτά από τις 27 αγωνιστικές έχει αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο. Τη μία μάλιστα, με παίκτες λιγότερους. Παρόλα αυτά, από αυτά τα εφτά ματς έχει χάσει μόλις τα δύο και μάλιστα σε άλλα δύο, έχει σκοράρει και έχει πάρει αποτέλεσμα παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τις περισσότερες αποβολές. Συνολικά οχτώ, διότι σε μία από αυτές τις εφτά αγωνιστικές είχε μείνει με εννέα παίκτες. Μάλιστα, σε εκείνο το ματς, κόντρα στην ΑΕΛ στην Λεωφόρο, είχε σκοράρει και είχε πάρει τη νίκη με 2-1 αγωνιζόμενος με δύο παίκτες λιγότερους.

Ήταν απλώς το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για το ψυχικό σθένος που και σε αυτό το επίπεδο έχουν δείξει οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Υπάρχει κι άλλο. Όταν στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δέκα παίκτες.

Πάντως, από τα εφτά ματς πρωταθλήματος στα οποία χρειάστηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα, τα πέντε δεν τα έχασε. Και τα άλλα δύο που έχασε ήταν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκτός έδρας. Έχοντας μάλιστα την αποβολή, όταν ήδη έχανε…

Αναλυτικά οι αγώνες στους οποίους ο Παναθηναϊκός είχε αποβολή:

– 2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 0-0 (49′ Ευαγγέλου)

– 7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Λάρισα 2-1 (77′ Σιλά, 84′ Άλτμαν) – Ο Παναθηναϊκός ισοφαρίστηκε σε 1-1 όταν αγωνιζόταν με δέκα παίκτες και πήρε τη νίκη στο 90’+3′ όταν έπαιζε εννέα εναντίον έντεκα.

– 14η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0 (66′ Ινσούα) – Το σκορ ήδη στο 2-0

– 19η αγωνιστική: Απόλλων – Παναθηναϊκός 0-0 (90’+2′ Στάικος)

– 24η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1 (60′ Οικονόμου) – Ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ στην ίδια φάση. Ισοφάρισε παίζοντας με παίκτη λιγότερο στο 87′.

– 26η αγωνιστική: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0 (34′ Ινσούα) – Τη στιγμή της αποβολής ο Παναθηναϊκός έχανε με 1-0.

– 27η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0 (82′ Μυστακίδης) – Όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες κέρδιζε με 1-0.

Όσο για τους αντιπάλους τρεις φορές έπαιξαν εκείνοι με κόκκινη κάρτα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αλλά μόλις στα δύο οι πράσινοι είχαν το πλεονέκτημα, καθώς ο ένας αγώνας ήταν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό να έχει αποβολή πριν από τον αντίπαλο.

Στα άλλα δύο, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ κι έτσι έμεινε το 1-1, ενώ στο άλλο, με τον Πλατανιά εντός έδρας, κατάφερε να κάνει το 1-0 σε 2-0.

Αναλυτικά:

– Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (68′ Κιβρακίδης) – Είχε διαμορφωθεί το σκορ.

– ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0 (79′ Μακ) – Το σκορ ήταν ήδη στο 4-0, ενώ από το 66′ έπαιζε και ο Παναθηναϊκός με δέκα.

– Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-0 (82′ Ντικαμονά) – Το σκορ ήταν στο 1-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από