Εξετάζει Μπονατσόλι ο ΠΑΟΚ – Η απάντηση του παίκτη

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, παλεύει την περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι - Απομένει η συγκατάθεσή του για το οριστικό deal

Μεταγραφή κίνηση στο… 90′ επιθυμεί να κάνει ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει την περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι, καθώς φέρεται να θέλει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα Τuttomercato αναφέρει πως ο 25χρονος επιθετικός της Σαλερνιτάνα απασχολεί τον Δικέφαλο και απομένει μόνο η συγκατάθεσή του για να έρθει ως δανεικός, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Serie Α και τον ΠΑΟΚ μοιάζει δεδομένη.

Ο Μπονατσόλι αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής συνολικά 19 συμμετοχές, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

«Είναι μια έκπληξη για την Σαλερνιτάνα, αφού τις τελευταίες ώρες η ομάδα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Φεντερίκο Μπονατσόλι. Σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε το TuttomercatoWeb το μόνο που λείπει είναι η θετική απάντηση του παίκτη για να πάρει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πάρτε γεύση από τα κατορθώματα του Μπονατσόλι:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από