Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Ρότα! (pics)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λάζαρου Ρότα μέχρι το 2026, ανταμείβοντάς τον για την εξαιρετική φετινή του σεζόν.

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2026 θα είναι ο Λάζαρος Ρότα! Το απόγευμα της Τετάρτης (1/2) η Ένωση ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή μπακ, επιβραβεύοντάς τον για την αγωνιστική του πρόοδο.

Στην πρώτη του δήλωση μετά τις υπογραφές, ο Ρότα δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή την εξέλιξη και ευχήθηκε τα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους.

Διαβάστε επίσης: Enzo… Madness: Το χρονικό της πιο «τρελής» μεταγραφής των τελευταίων ετών (pics, vids)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Ρότα έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Λάζαρος Ρότα εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 47 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας δύο φορές.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα σε αυτή την ομάδα νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου και ελπίζω στα χρόνια που έρχονται να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες και τίτλους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από