Η… αμφιθυμία του Παϊρότζ και το ταξίδι στην Ελλάδα

Ο Ταϋλανδός έβγαζε ικανοποίηση χθες το απόγευμα, δυσαρέσκεια χθες τη νύχτα και νέα ικανοποίηση σήμερα το πρωί και όλοι περιμένουν το ταξίδι του στην Ελλάδα για να τελειώσει μια και καλή η υπόθεση, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τη σημερινή του τοποθέτηση δεν είπε κάτι διαφορετικό απ’ όσα είπε χθες. Τόνισε και πάλι ότι αποδέχεται την προσφορά του Pan Asia, δίχως… περιστροφές. Επί της ουσίας, είπε στην άλλη πλευρά πως δεν σκοπεύει ούτε σε επικοινωνιακά τρικ, ούτε σε… μαϊμού «ναι». Θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αρκεί ο επόμενος να μπορεί να εγγυηθεί την εύρωστη λειτουργία του συλλόγου.

Γι’ αυτό και ζήτησε στη χθεσινή του ανακοίνωση να μπουν 27 εκατομμύρια ευρώ σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Ώστε να φανούν τα χρήματα και στην πράξη από το επενδυτικό fund που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος, μάλιστα, θέλησε να περάσει την άποψη πως δεν αμφισβητεί σε καμία περίπτωση τον Παϊρότζ Πιενμπονγκσάντ και γι’ αυτό τον λόγο εξεπλάγην αργά χθες τη νύχτα με την ανακοίνωση και τη δυσαρέσκεια του Ταϋλανδού. Είναι σαν να τον άκουγε να λέει άλλα σε σχέση με αυτά που είχε πει στα ραντεβού που είχαν κάνει οι δυο τους.

Γι’ αυτό και σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε εκ νέου, χωρίς όμως ουσιαστικά να αλλάζει κάτι σε όσα είπε χθες. Δηλαδή η διαδικασία θα παραμείνει η ίδια: λεφτά μέσω ΑΜΚ. Αυτό που διαρρέει η πλευρά του Τυνήσιου, είναι πως ο Παϊρότζ ικανοποιήθηκε απ’ όσα άκουσε. Όμως και χθες το απόγευμα το ίδιο έκανε, αλλά τα… γύρισε τη νύχτα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, αφού η διαπραγμάτευση είναι σκληρή και τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας, πάντως, θα το κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα ώστε να συναντηθεί με τον Αλαφούζο. Είτε για τελευταία φορά, που θα σημαίνει ναυάγιο, είτε για μία από τις τελευταίες, που θα σημαίνει πως το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι. Η άφιξή του αναμένεται στις αρχές Μαΐου, ωστόσο επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του, ίσως το κάνει και νωρίτερα.

Θα έρθει για να συνεχίσει την διαπραγμάτευση, η οποία παραμένει ανοιχτή και τούτη την ώρα δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά για το που θα κάτσει η… μπίλια. Αν πηγαίνουμε, δηλαδή, προς τελική συμφωνία ή αν θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από