Ολυμπιακός: Τι έγινε με Χάμες στον Ρέντη – Καλύτερα ο Γκάρι

Ανεβάζει στροφές ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός – Στην τελική ευθεία και ο Αφρικανός - Τι γίνεται με Ρέτσο και Σαμασέκου.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Opap Arena (12/3, 19:00).

Η σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Μίτσελ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Χάμες Ροντρίγκες να ανεβάζει στροφές και να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Back in… Black

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών δεν έπαιξε μόνο στο διπλό, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Όπως όλα δείχνουν ο Χάμες Ροντρίγκες θα βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και στη βασική 11άδα της πειραϊκής ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κολομβιανός δεν είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με Λαμία, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, με τον έμπειρο άσο πλέον να τα δίνει όλα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος επίσης έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος. Ο Αφρικανός «τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena, όπου στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα είχε δύο δοκάρια!

Από εκεί και πέρα, ο Ρέτσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ, όπως επίσης και ο Σαμασέκου, ο οποίος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παρτενέρ του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ στη μεσαία γραμμή.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από