ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα 0-0

ΠΑΣ και ΑΕΛ ταλαιπώρησαν την μπάλα για 90 λεπτά σε ένα κακό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, με το μηδέν σε όλα να αντικατοπρίζει την εικόνα που είχαν.

Ο Κόντε σημάδεψε το δοκάρι στο 86΄στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στους Ζωσιμάδες και έτσι ΠΑΣ και ΑΕΛ μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0) αλλά και τις… κακές εντυπώσεις σε ένα ματς που ταλαιπώρησαν την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πίεσε περισσότερο και θα προσπάθησε για το γκολ όμως η Λάρισα είχε τις απαντήσεις. Παράλληλα το πρώτο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και τα ρίσκα των δύο ομάδων ελάχιστα. Η Λάρισα πίεζε ψηλά για να κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι των γηπεδούχων που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Το κλειδί: Η διάθεση των δύο ομάδων δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσε να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο. Κλειστό ματς και από τους δύο με το… κλειδί του ματς να αγνοείται. Η καλή ανασταλτική λειτουργία της Λάρισας κατά κάποιο τρόπο.

Το 10αρι: Δεν διακρίθηκε κάποιος ιδιαίτερα σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο Κόντε θα μπορούσε να χριστεί ως πολυτιμότερος όμως το δοκάρι στο 86΄τον σταμάτησε.

Γιατί κόουτς: Πολλές απουσίες είχε η Λάρισα παρόλαυτα κατάφερε να κρατήσει στον ρυθμό που ήθελε το παιχνίδι και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στον πάγκο: Η επιθετική γραμμή του ΠΑΣ ήταν μακριά από την καλή της μέρα, χωρίς να μπορέσει να βρει λύσεις στην κλειστή άμυνα της ζώνης.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 0-0
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-0

ΓΚΟΛ: –

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος Διαιτητής: Γκορτσιλάς (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Χούμπτσεφ, Γκοίκοβιτς, Μασούρας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Βελλίδης, Βιντάλ, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (58΄Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (75΄Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ (38΄Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (71΄Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από