Ζίβκοβιτς: «Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τόνισε πως με ανάλογες εμφανίσεις ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να ελπίζει σε σπουδαία πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία ανατροπή, επικρατώντας με 2-1 επί του Άρη στο «Κλ.Βικελιδης» ξεκινώντας έτσι με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στα play off της Superleague.

Στις δηλώσεις του ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Δικεφάλου του Βορρά, Ζίβκοβιτς τόνσε πως με ανάλογες εμφανίσεις η ομάδα του μπορεί να ονειρεύται σπουδαία πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Χάρισε κόκκινη στον Αμραμπατ! (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίβκοβιτς:

Για το ματς: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν προετοιμασμένοι, δέιξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Θέλαμε τη νίκη και θέλαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με καλό τρόπο. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουμε να εκπροσωπούμε, να δίνουμε τα πάντα, το 200%. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που δείξαμε απόψε, μόνο έτσι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε εκπληκτικά πράγματα».

Για τις δύο εικόνες του ΠΑΟΚ στον τελικό: «Δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Έχουμε ποιότητα, μπορεί να συμβαίνει. Σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από