Κορυφαίο το γκολ του «αρτίστα» Μπίσεσβαρ

Το γκολ που πέτυχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης με 2-1, αναδείχθηκε κορυφαίο της 28ης αγωνιστικής στη σχετική ψηφοφορία, που διοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA μαζεύοντας το 25,29% των ψήφων.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη με ανατροπή με 2-1 επί της Ξάνθης στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (22/4). Ο Ολλανδός μπήκε αλλαγή στο 67’ και στο 68’ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Σάκχοφ, ο οποίος είχε περάσει επίσης αλλαγή ένα λεπτό πιο πριν!

«Είχα να βάλω γκολ με κεφαλιά από τα εφηβικά μου χρόνια», ομολόγησε ο Μπίσεσβαρ μιλώντας μετά το ματς στο οποίο αναδείχθηκε MVP, καθώς είχε και την ασίστ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο πέτυχε ο Κουλούρης που ήταν η 3η αλλαγή του Δικέφαλου!

«Αυτό το γκολ το αφιερώνω στον γιο μου, τον Τζούλιαν, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του», είχε προσθέσει ο Ολλανδός.

Τελικά το γκολ αυτό αναδείχθηκε και κορυφαίο της 28ης αγωνιστικής στη σχετική ψηφοφορία, που διοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA μαζεύοντας το 25,29% των ψήφων.

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι στην ψηφοφορία του διαγωνισμού Best Goal ήταν οι εξής:

1. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ   (ΠΑΟΚ)  25,29%
2. Λουτσιάνο Νέβες        (Παναθηναϊκός)                21,88%
3. Χρήστος Αλμπάνης      (Απόλλων Σμύρνης)         20,00%

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από