Ολυμπιακός : Στην αποστολή Βρουσάι και Βέργος – εκτός Μποτία και Ζιλέ

Οι δύο νεαροί άσοι των ερυθρόλευκων, Βρουσάι και Βέργος είναι στην 18άδα των πειραιωτών για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε μετά την σαββατιάτικη προπόνηση την αποστολή της ομάδας του. Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Βρουσάι όσο και ο Βέργος οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού είναι και πάλι ο Μποτία με τον Ζιλέ καθώς και οι τραυματίες, Κούτρης, Πάρντο ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του τιμωρημένου Σισέ.

Στην αποστολή των πειραιωτών είναι ο Κέβιν Μιραλάς ενώ θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Κόντης συμπεριέλαβε στην 18άδα και τον Σίλβα. Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι η ακόλουθη. Προτό, Χουτεσιώτης, Σίλβα, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Ένγκελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από