Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Μυστακίδης, Κάτσε και Λουτσιάνο πάλεψαν και συμμετείχαν στις καλύτερες στιγμές του Παναθηναϊκού για ένα γκολ.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Δείτε την κριτική των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να αντιδράσει στις εκτελέσεις του Πρίγιοβιτς. Ήταν αδύνατο εκεί που ο Σέρβος και τις δύο φορές έστειλε τη μπάλα. Στο τρίτο γκολ, όμως, έχει ευθύνη, αφού το πλασέ του Σάκχοφ δεν είναι δυνατό και πάει στο κέντρο της εστίας.

Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός δεν τα πήγε καλά. Είχε, άλλωστε, δύσκολο έργο με τους Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ στην πλευρά του. Ανασταλτικά είχε προβλήματα, ενώ κι επιθετικά ανέβηκε ελάχιστα και δεν βοήθησε στην ανάπτυξη.

Εμάνουελ Ινσούα: Πάθος, διάθεση, αλλά μέχρις εκεί. Ήταν στη φάση του 21’, αλλά είδε τον Μαουρίτσιο να απομακρύνει στη γραμμή την κεφαλιά ψαράκι. Σε γενικές γραμμές μέτρια εικόνα.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Αντιμετώπισε προβλήματα με τον Πρίγιοβιτς κι έκανε τέσσερα φάουλ τα περισσότερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη από τα μετόπισθεν. Είχε και πάλι, πάντως, τα περισσότερα κλεψίματα (3).

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Στο δεύτερο γκολ δεν κλείνει σωστά τον Πρίγιοβιτς και δεν πάει αποφασιστικά στον Σέρβο φορ για να του κάνει έστω φάουλ και να τον ανακόψει. Είχε τρεις επεμβάσεις, δύο κερδισμένα φάουλ και τίποτα άλλο ιδιαίτερο.

Φάνης Τζανδάρης: Ο νεαρός μέσος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ανασταλτικά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Μαουρίτσιο και τον Πέλκα. Έβγαλε το ματς χωρίς κλέψιμο. Επιθετικά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου.

Εργκους Κάτσε: Εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού. Από δικό του φάουλ ξεκίνησε η διπλή χαμένη ευκαιρία στο 21’, όπως και η φάση του 39’. Πολλά τρεξίματα, προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη και είχε εννέα σωστές επιθετικές πάσες, τις περισσότερες από κάθε μέσο κι επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Αντονί Μουνιέ: Όπως και στη Νέα Σμύρνη, έτρεξε, προσπάθησε, αλλά από ουσία μηδέν. Πολλές ημιτελείς ενέργειες. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα λάθη, όταν στη δεύτερη ιέση αλλά ήταν οι Κάτσε, Λουτσιάνο, αλλά με τέσσερα.

Χρήστος Δώνης: Είχε τεράστια ευκαιρία να πετύχει ένα υπέροχο γκολ, ωστόσο, στάθηκε άτυχος, αφού μετά το εκπληκτικό στοπάρισμα το σουτ βρήκε το δεξί δοκάρι. Πρέσαρε, κινήθηκε στον κενό χώρο, αλλά όσο περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοσή του.

Ρόμπιν Λουντ: Έπαιξε μόλις 17 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Λουτσιάνο Νέβες: Ο Βραζιλιάνος επιθετικός από τις 14 τελικές του Παναθηναϊκού είχε τις πέντε, ενώ μία φορά πριν εκτελέσει ο Μάτος του πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Το πάλεψε επιθετικά είχε τα περισσότερα γεμίσματα για το «τριφύλλι» (2/6) και τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ (3).

Γιάννης Μυστακίδης: Πήρε τη θέση του Λουντ κι ένα λεπτό αργότερα έβγαλε τη σέντρα στον Δώνη στη φάση του δοκαριού. Είχε επίσης τεράστια ευκαιρία στο 21’ και δύο ακόμα τελικές. Ιδιαίτερα απειλητικός, αλλά ορισμένες φορές θα πρέπει να είναι πιο ομαδικός.

Γκιγέρμο Μολίνς: Με το που μπήκε στο γήπεδο, δύο λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 και πλέον δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Είχε μία τελική στο τέλος.
Βαγγέλης Οικονόμου: Μπήκε στο 84’ αντί του τραυματία Κουρμπέλη και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από