Σάντος για Βιεϊρίνια: «Διανύει μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ»

Ο Φερνάντο Σάντος,δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κλήσης του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην Εθνική Πορτογαλίας.

O αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, πραγματοποιεί πολύ γεμάτη σεζόν φέτος με τον Δικέφαλο του Βορρά, έχοντας συνολικά 23 συμμετοχές στη Superleague κι άλλες 4 στο Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα έχει βάλει ένα γκολ και έχει μοιράσει και 6 ασίστ. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ ενόψει και του Μουντιάλ της Ρωσίας εξέτασαν τα πεπραγμένα του, με τον Φερνάντο Σάντος, να δίνει την εξήγησή του για την μη κλήση του 32χρονου άσου στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας,  με θητεία και στον ασπρόμαυρο πάγκο (2007-2010) σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα publico.pt, ρωτήθηκε για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και την… απουσία του από την Εθνική, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης του, ένεκα της πολύ καλής σεζόν του με τους Θεσσαλονικείς.

«Ίσως αφήσω έξω κάποιους παίκτες που συνέβαλαν πολλά στο να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Κοιτάξτε, ο Βιεϊρίνια δεν καλείται εδώ και αρκετό καιρό αλλά διανύει μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά θα πρέπει να διαλέξω και αυτό δεν θα είναι εύκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Σάντος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από