STOIXIMAN SUPERLEAGUE
Ο Λίνο επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Κορίνθιανς, κάνοντας δώρο στη βραλιάνικη ομάδα μια επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο Λίνο μετά το τέλος της καριέρας του έχει αναλάβει ένα σύνθετο πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο τις επαφές του Δικέφαλου με ομάδες της Βραζιλίας.
Έτσι τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί μια σειρά από επισκέψεις σε συλλόγους της πατρίδας του και ανοίγει δίαυλους επικοινωνίας με την Τούμπα.
Ο Λίνο λειτουργεί και ως σκάουτ, αλλά περισσότερο είναι ο πρεσβευτής του ΠΑΟΚ στη Βραζιλία και τώρα επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Κορίνθιανς, κάνοντας δώρο στη βραλιάνικη ομάδα μια επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ.
«Τις ευχαριστίες μου στην Κορίνθιανς για την υποδοχή, ιδιαίτερα στους Αλεσάντρο και Ντουίλιο Μοντέιρο», ανέφερε σε ανάρτησή του στο instagram ο Λίνο.
MUST READ
Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Έξαρχος που... ετοιμάζεται για Champions League με τον Ολυμπιακό!
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από