Απόλλων Σμύρνης : Χωρίς Αλμπάνη και Κύργια κόντρα στην ΑΕΚ

Δίχως τον Χρήστο Αλμπάνη και τον Μιχάλη Κύργια θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης στο αυριανό (19:00) μεταξύ τους ματς.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στη Ριζούπολη αύριο, Σάββατο 19:00, για την 30ή αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ελλάδας και ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή.

Από αυτή θα απουσιάζει ο Χρήστος Αλμπάνης ο οποίος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στον προσαγωγό από το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και την Τετάρτη (2/5) υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ακόμη, απόντες θα είναι και οι Μιχάλης Κύργιας λόγω τιμωρίας και Αλέξανδρος Κούρος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αυτές τις μέρες από κρίση σκωληκοειδίτιδας και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη, έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Παπάζογλου, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Ναδάλες, Χουάρεζ, Τσουκαλάς, Μενδρινός, Ντεβέσα, Καλλέργης, Κονέ, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Σιατραβάνης, Ανιέτε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από