Ολυμπιακός : Αρέσει στον Μαρτίνς ο Ντουράντο

Τον Ενρίκε Ντουράντο έχει στα υπόψιν του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα υπόψιν του τον Ενρίκε Ντουράντο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Φως. Ο επιθετικός της Φλαμένγκο φέρεται να απασχολεί τους ερυθρόλευκους οι οποίοι αναζητούν παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος φορ αγωνίζεται στη Φλαμένγκο η οποία διαθέτει το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη με το υπόλοιπο 25% να ανήκει στη Φλουμινένσε και στο γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Μάλιστα, ο Ντουράντο είχε φορέσει και τη φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη βραζιλιάνικη Μιρασόλ τη σεζόν 2015-16.

Ο Μαρτίνς τότε είχε δει τον ποδοσφαιριστή και μόλις υπέγραψε στην Γκιμαράες είχε κάνει θετική εισήγηση για την παραμονή του, αλλά η Φλουμινένσε έκανε καλύτερη προσφορά και τον απέκτησε. Να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ η αγοραστική του αξία κυμαίνεται στα 4 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν στη Λατινική Αμερική, ο Ντουράντο αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 20 γκολ. Φέτος έχει 9 γκολ σε 17 ματς, ενώ στο πέρασμά του από την Πορτογαλία, μέτρησε 12 γκολ σε 28 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκιμαράες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Ντουράντο εν δράσει:

https://youtu.be/24kl00fOlsw

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από