Παναθηναϊκός : Θετικός ο Δώνης – Τα ξαναλένε την Πέμπτη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Δώνη. Θετικός ο νεαρός άσος για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Την Πέμπτη η νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Δώνη με θέση φυσικά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν επιτεύθηκε συμφωνία, αλλά ο παίκτης είναι θετικός και αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση την Πέμπτη.

Το συμβόλαιο του Δώνη λήγει το καλοκαίρι και πρόθεση της διοίκησης του τριφυλλιού είναι η παραμονή του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να μην υπήρξε συμφωνία στην σημερινή συνάντηση, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να τα βρουν οι δύο πλευρές στην συνάντηση της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να ανανεώσει την συνεργασία τους με δύο μόλις παίκτες (λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί) και ο Δώνης είναι ο ένας.

Ο δεύτερος είναι ο Ρόμπιν Λουντ, με τον οποίο θα έχουν συνάντηση οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Στόχος φυσικά των πράσινων είναι είναι να υπογράψει ο Λουντ νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από