«Η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για Βούκοβιτς και Γιάνκοβιτς»

Μετά τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπολόνια, μια ακόμα ιταλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός τον χειμώνα δόθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βερόνα, η οποία ωστόσο υποβιβάστηκε και δύσκολα θα πληρώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ που υπάρχουν ως οψιόν αγοράς. Ως εκ τούτου, ο παίκτης […]

Μετά τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπολόνια, μια ακόμα ιταλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός τον χειμώνα δόθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βερόνα, η οποία ωστόσο υποβιβάστηκε και δύσκολα θα πληρώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ που υπάρχουν ως οψιόν αγοράς. Ως εκ τούτου, ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στον Πειραιά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος μπορεί να μην τον έχει στα πλάνα του, ωστόσο, πολλές ιταλικές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του. Πριν λίγες ημέρες είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται η Μπολόνια, με τους Ιταλούς πλέον να προσθέτουν στη λίστα και τη Φιορεντίνα, ενώ από κοντά παρακολουθούν την υπόθεσή του οι Τζένοα και Ουντινέζε.

Η Φιορεντίνα είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον υψηλόσωμο Σέρβο, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Οι «βιόλα» εκτός από τον Βούκοβιτς, φέρονται να ενδιαφέρονται και για έναν ακόμα πρώην «ερυθρόλευκο» άσο. Ο λόγος για τον Μάρκο Γιάνκοβιτς, ο οποίος πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας του Βελιγραδίου και σύμφωνα με τους Σέρβους το όνομά του φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα της ιταλικής ομάδας. Ο Μάρκοβιτς τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 40 παιχνίδια, έχοντας 6 γκολ και 9 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από