Με συγκεκριμένες προτάσεις αύριο στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου

Τη μέρα που η ΠΑΕ είχε υποσχεθεί στους παίκτες που θα τους αποπληρώσει και τον Φεβρουάριο, ο Κωνσταντίνου θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο για να τους δώσει το – νέο – πλάνο της διοίκησης.

Αύριο αναμένεται να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές για τις οφειλές και για το πλάνο αποπληρωμής.

Ο Κωνσταντίνου είχε επαφή τις προηγούμενες μέρες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να καθοριστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο και βάσει αυτού να πάει στο Κορωπί ο πρόεδρος της ομάδας.

Γι’ αυτό και η επίσκεψή του καθυστέρησε και όχι γιατί περίμεναν τον Νταμπίζα (επιστρέφει την Πέμπτη) να έρθει στην Ελλάδα. Άλλωστε ο Νταμπίζας θα αναλάβει να «τρέξει» άλλα θέματα και το μόνο που δεν θα ήθελε με το… ξεκίνημα είναι να μπαίνει σε διαδικασία να συζητάει για οφειλόμενα με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Κωνσταντίνου θα καταθέσει αύριο συγκεκριμένες προτάσεις προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κληθούν να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά. Πρέπει, ωστόσο, να τονίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Αύριο είναι η 15η Μαΐου, η ημερομηνία που ο Κωνσταντίνου είχε υποσχεθεί αποπληρωμή Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου! Ωστόσο, κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβεί, αφού αν είχε σκοπό να πληρώσει η διοίκηση, τότε δεν θα υπήρχε και λόγος να βρεθεί ο Κωνσταντίνου στο Κορωπί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από