Χώρισαν οι δρόμοι των Πειραιωτών με τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε, αλλά και τους παίκτες για την άψογη συνεργασία τους.
Την κοινή συναναίσει λύση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ευχαρίστησαν τον Ελληνα τεχνικό για την προσφορά του και του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μέλλον.
Ο Κόντης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία τους. Παράλληλα, τόνισε ότι γέμισε εμπειρίες και πλέον θέλει να αναζητήσει τη δυνατότητα να γίνει πρώτος προπονητής σε κάποια άλλη ομάδα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Διοίκηση, τους συνεργάτες προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα και για μένα, σε αυτό το χρονικό σημείο, να αναζητήσω τη δυνατότητα να είμαι πρώτος προπονητής, σε μία ομάδα, ειδικά τώρα που γέμισα εμπειρίες απο μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός! Εύχομαι στην ομάδα και στον κόσμο της κάθε επιτυχία στο μέλλον»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την, κοινή συνεναίσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χρήστο Κόντη, τον οποίο ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον».