Κουλιμπαλί : Τελευταία του επιλογή ο Παναθηναϊκός!

Ο Αφρικανός δεξιός μπακ χαφ έχει κουραστεί με τις συνθήκες στον σύλλογο κι αναζητεί σε κεντρική κι ανατολική Ευρώπη ένα καλύτερο συμβόλαιο. Μόνο αν δεν βρει κάτι καλύτερο θ’ αποφασίσει να μείνει.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί βρίσκεται στη Γαλλία με την οικογένειά του και παράλληλα αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Νταμπίζας θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ με δεδομένο ότι δεν έχει τεράστιο συμβόλαιο (αγγίζει τις 200.000 ευρώ τη νέα σεζόν) και μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις.

Ο διεθνής με το Μάλι μπακ χαφ, όμως, δηλώνει στο περιβάλλον του κουρασμένος με την κατάσταση. Έχει ενημερωθεί ότι αν δεν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να μην επαναληφθούν τα όσα τραγικά έγιναν την περίοδο που πέρασε, αλλά και πάλι δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Στο μυαλό του είναι να μην επιστρέψει (έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο). Όπως είναι γνωστό, έχει συμφωνήσει να μην κάνει προσφυγή κι ως αντάλλαγμα, μόλις βρει ομάδα, θα έχει το δικαίωμα να φύγει ελεύθερος. Αυτό που τον νοιάζει είναι ένα υγιές περιβάλλον και να πληρώνεται στην ώρα του, διότι εξαρτάται αρκετός κόσμος απ’ αυτόν (έχει πολλούς συγγενείς στο Μάλι, τους οποίους στηρίζει οικονομικά ο ίδιος).

Για το μέλλον του έχει ρίξει δίχτυα σε Γαλλία και Βέλγιο. Εκεί θέλει να ζήσει η οικογένειά του, αλλά δεν κλείνει την πόρτα προς τα ανατολικά. Ειδικά σε Τουρκία, Κίνα, αν βρεθεί κάτι καλό οικονομικά. Είναι 29 ετών και τώρα είναι η ευκαιρία του για ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Γίνεται αντιληπτό, ότι για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να μην βρεθεί καμία ομάδα.

Να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και να μείνει άπραγος. Η συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά έναν παίκτη των 200.000 ευρώ, είναι μία ακόμα απόδειξη της αναξιοπιστίας που έχει προκαλέσει ο Αλαφούζος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από