Παναθηναϊκός : Όλα έτοιμα για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ

Τα τυπικά απομένουν για να αλλάξει σελίδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους Γιάννη Αλαφούζο και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να έχουν δώσει τα χέρια.

Συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι δύο άνδρες φαίνεται πως τα βρήκαν και η πράσινη ΠΑΕ ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ συμφώνησαν και απομένουν μόνο τα τυπικά της υπόθεσης προκειμένου να αλλάξει ιδιοκτησία ο Παναθηναϊκός. Η συμφωνία αυτή μάλιστα φέρεται να επιτεύχθηκε δίχως να υπάρχει κάτι σχετικά με τον οικονομικό και νομικό έλεγχο που να μην γνώριζε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Πλέον, απομένει το τυπικό σκέλος που προβλέπει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου η οποία θα φέρει εισροή ρευστού στον σύλλογο. Επίσης, μένει και η συμπλήρωση του φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έπειτα από τις επίσημες ανακοινώσεις, η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια του Πιεμπονγκσάντ ο οποίος θα βάλει στη γενική εποπτεία της ομάδας τον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος όμως δεν θα βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Ισραηλινός άλλοτε προπονητής της Τσέλσι θα είναι εκείνος που θα παίρνει τις αποφάσεις για όλα τα σημαντικά θέματα και στον πρώτο χρόνο θα ηγείται των πάντων γύρω από τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Νίκο Νταμπίζα, που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, θα γίνει επανεκτίμηση της θέσης του στο πλάνο από τη νέα διοίκηση χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως δεν θα αναλάβει και επίσημα ρόλο τεχνικού διευθυντή. Ακόμη, η πλευρά του Παϊρότζ φαίνεται πως θα κινηθεί για μεταγραφή επιθετικού άνω των 23 ετών λόγω των μεταγραφικών περιορισμών που υπάρχουν.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου, δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι ακόμα. Ο Βοτανικός παραμένει στο προσκήνιο, ενώ δεν τέθηκε υπό συζήτηση το θέμα του Athens Alive. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι η έδρα του Παναθηναϊκού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από