ΠΑΟΚ : Το τελευταίο πρωτάθλημα (1985) στην τηλεόραση

Την Τετάρτη (30/5) θα προβληθεί στην τηλεόραση ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ της σεζόν 1984-85 που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova με τίτλο «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» παρουσιάζει την Τετάρτη (30/5) στις 22:00 ένα επεισόδιο με την ιστορική πορεία του πρωταθλητή ΠΑΟΚ της σεζόν 1984-85.

Η συμπαραγωγή αυτή είναι μια ποδοσφαιρική-αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που συνδυάζει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό Αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννησή του, τη σεζόν 1979-1980 έως τις μέρες μας.

Σε αυτή τη σειρά εκπομπών οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς ήρωες που μας συγκινούν, ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα ρομαντικά χρόνια που αγωνίζονταν.

Το 3ο επεισόδιο της σειρά είναι αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ της σεζόν 1984-85 που πήρε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του και θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις 22:00.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκπομπής μιλάνε βασικοί συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου, όπως οι Κώστας Ιωσηφίδης, Χάρης Μπανιώτης, Απόστολος Τσουρέλας, Βασίλης Βασιλάκος, Γιώργος Κωστίκος, Κώστας Αλεξανδρίδης, Κώστας Μαλιούφας, Χρήστος Δημόπουλος, Ράντε Πάπριτσα, καθώς και οι Γιώργος Κούδας, Μλάντεν Φορτούλα που εκείνη τη σεζόν είχαν τελειώσει την καριέρα τους, αλλά ανήκαν στο επιτελείο της ομάδας.

Οι παλιές δόξες του ΠΑΟΚ, θυμούνται ιστορίες του παρελθόντος που δεν έχουν ακουστεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, ενώ το αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της πορείας του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 1984-1985.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από