Βελόζ : «Δεν αποκλείω μεταγραφή του Μολέντο στον Ολυμπιακό»

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέντο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος αμυντικός να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Ροντριγκο Μολέντο, Γκιλμάρ Βελόζ, παραχώρησε δηλώσεις στο βραζιλιάνικο «Blogrevistacolorada», στις οποίες δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στους Πειραιώτες, απάντησε: «Ο Μολέντο έχει παίξει στην Ευρώπη και πάντα υπάρχουν ομάδες εκεί που ενδιαφέρονται για αυτόν. Οι εμφανίσεις του εδώ (σ.σ. στη Βραζιλία) είναι απάντηση σε όσους τον κριτίκαραν, ή τον σχολίαζαν άσχημα, προτού γυρίσει στην πατρίδα του. Τώρα είναι θέμα του συλλόγου. Εγώ προσωπικά δεν αποφασίζω κάτι. Η ομάδα θα πάρει άμεσα την τελική απόφασή της».

Ο Ροντρίγκο Μολέντο επέστρεψε στην Ιντερνασιονάλ τον προηγούμενο Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της μέχρι το 2020, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο άνηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και τότε για τον Βραζιλιάνο στόπερ, όμως η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από