Αλαφούζος : «Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πάμε εξαιρετικά.»

Μετά τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει σίγουρος για τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού συναντήθηκε το Σάββατο με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, με το ραντεβού να διεξάγεται σε καλό κλίμα.

Ο Αλαφούζος προαναγγέλλει άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει ενθουσιαστεί μετά τη συνάντηση με τον Πιεμπονγκσάντ. Μάλιστα σε τοποθέτησή του περί του θέματος, φέρεται να είπε το εξής: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες τελειώνουμε και ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός». Η αλλαγή της ιδιοκτησίας ενδέχεται να φέρει εξαιρετικές συνθήκες για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Όπως είναι ήδη γνωστό όμως, από το ρεπορτάζ που έκανε to10.gr, εξέλιξη δεν υπήρξε γύρω από το θέμα του Γιώργου Δώνη. Ο Παϊρότζ θα συναντηθεί σήμερα, Κυριακή με τον Νίκο Νταμπίζα, με τον οποίο αναμένεται να αναλύσουν περαιτέρω το θέμα του 49χρονου προπονητή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από