Παναθηναϊκός : Ο Παϊρότζ εξήγησε στον Δώνη το πλάνο της επόμενης διετίας

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ανέλυσε το πλάνο του στον Γιώργο Δώνη για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την επόμενη διετία.

Το ραντεβού της Δευτέρας 4/6, ανάμεσα στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιώργο Δώνη έφερε εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του τριφυλλιού, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ανέλυσε το πλάνο του στον Έλληνα προπονητή.

Στη συζήτηση η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, ο Παϊρότζ είπε στον Δώνη ότι του χρόνου στόχος είναι να χτιστεί η ομάδα με το υπάρχον ρόστερ. Επιπλέον, ανέφερε πως θα γίνει μία καλή μεταγραφή και ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί κυρίως με νέα παιδιά στο δυναμικό του.

Ακόμη, ο Παϊρότζ σχετικά με την επόμενη μέρα στους πράσινους τόνισε ότι από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο στόχος είναι να δυναμώσει ο Παναθηναϊκός, με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει ο περιορισμός των μεταγραφών. Τότε, θα γίνει η μεγάλη προσπάθεια επαναφοράς της ομάδας στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Τέλος, σχετικά με τη συμφωνία με το fund της Pan Asia, ο Ταϊλανδός ανέφερε ότι όλα βαίνουν καλώς και υπάρχει πίστη ότι το πολύ σε 10-15 ημέρες θα γίνει η μεταβίβαση της πράσινης ΠΑΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από