Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Χουάνκαρ με Παναιτωλικό, εκτός ο Σένκεφελντ

Ο Χουάνκαρ προπονήθηκε και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ενώ η επιστροφή του Σένκεφελντ μετατίθεται για τον Ολυμπιακό.

Χαμόγελα για τον Φατίχ Τερίμ, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής επέστρεψε ο Χουάνκαρ και τίθεται στην διάθεση του Τούρκου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (7/1, 17:00).

Ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε από ιώαη τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε το παρόν, με αποτέλεσμα να έχει άλλη μία λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τερίμ.

Διαβάστε επίσης: Tα πρώτα δείγματα γραφής του Τερίμ και τι θέλει να αλλάξει

Ο Σένκεφελντ συνέχισε το ατομίκο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να χάνει σίγουρα Παναιτωλικό καινα βλέπει στον ορίζοντα τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (10/1, 21:30).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος ανάρρωσε. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ και θεραπεία οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από