Βασιλειάδης σε UEFA: «Έχω 30-40 εκατ., αλλά σε ποιον να τα δώσω»;

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τους ανθρώπους της UEFA κι αναφέρθηκε στην επικείμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, δίνοντας μια αφοπλιστική απάντηση στους απεσταλμένους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τους απεσταλμένους της UEFA και με μία του απάντηση άφησε τους πάντες άναυδους. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, όμως τα στελέχη της UEFA τόνισαν πως η αναδιάρθρωση πρέπει να αποφασιστεί από τη Super League  και την ΕΠΟ.

Τότε ο κ. Βασιλειάδης έδωσε την παρακάτω απάντηση προς τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας: «Εγώ κύριοι έχω 30-40 εκατ. ευρώ για το ποδόσφαιρο. Αλλά σε ποιον από το οργανωμένο ποδόσφαιρο να τα δώσω για να πιάσουν τόπος», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Στην ΕΠΟ εσείς βάζετε υπερσύμβουλο που θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ κάθε εβδομάδα η FIFA ή η UEFA είναι στην Αθήνα κι ελέγχουν τι γίνεται στην ομοσπονδία. Σε αυτή την ΕΠΟ λοιπόν θα δώσουμε τόσα λεφτά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Ή θα τα δώσουμε στη Λίγκα, που εσείς οι ίδιοι πάθατε… εγκεφαλικό με τις αποφάσεις τους το τελευταίο διάστημα και με τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας τους; Σε ποιους κύριοι να δώσουμε αυτά τα λεφτά;».

Απάντηση πάντως ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν πήρε κι όταν ρωτήθηκε από τη FIFA και την UEFA για όσα γράφονται στις εφημερίδες ως δικά του σχέδια αναδιάρθρωσης, κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς, αφού η πολιτεία δεν μπορεί να παρεμβαίνει, τους είπε: «Αφού η Λίγκα και η ΕΠΟ συζητούν τόσα χρόνια για την αναγκαιότητα αναδιαρθρώσεων χωρίς να το πράττουν, ε, δεν είναι λογικό τώρα που βρέθηκαν τόσα λεφτά, ο αρμόδιος να προσπαθεί να βρει από μόνος του λύσεις για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου; Και εν πάσει περιπτώσει, αυτά λέω εγώ ως ιδέες. Ενδεχομένως θα πω κι άλλες ιδέες τις επόμενες μέρες. Το οργανωμένο ποδόσφαιρο τι λέει;».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από