«Η Μπεσίκτας θέλει τον Ανσαριφάρντ»

Η τουρκική ιστοσελίδα aspor.com.tr αναφέρει πως Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιρανού σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για κρούση των «αετών» στους πειραιώτες, αλλά προσθέτουν πως οι ερυθρόλευκοι δεν συζητούν την πώληση του παίκτη πριν το Μουντιάλ.

Σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Μπεσίκτας εμφανίζουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως κάνουν λόγο και για συζητήσεις των προέδρων των δύο ομάδων, για τον διεθνή επιθετικό της ομάδας του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα η τουρκική ιστοσελίδα aspor.co.tr αναφέρει χαρακτηριστικά. «Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας έχει κουβεντιάσει στο παρελθόν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τον Κώστα  Φορτούνη αλλά αυτή την στιγμή άλλος είναι ο παίκτης που θέλει περισσότερο η Μπεσίκτας.

Αυτός είναι ο Ιρανός επιθετικός, Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 17 γκολ ενώ είχε και έξι ασίστ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει πάντως να πουλήσει τον παίκτη πριν από την διεξαγωγή του Μουντιάλ.

“Θα πρέπει να περιμένουμε την συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου” ήταν η απάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της Μπεσίκτας». Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί ότι και η τουρκική εφημερίδα fotomac έχει κάνει αναφορά σε ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον διεθνή επιθετικό των πειραιωτών.

Ο Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι του Ιράν με την Λιθουανία και ο διεθνής επιθετικός των πειραιωτών πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δύο λεπτά πριν από την λήξη του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από