Ψάχνεται για το «μπαμ» στα άκρα η ΑΕΚ

Η Ένωση κινείται για κάτι «δυνατό» για την ενίσχυση των άκρων της, περιμένοντας παράλληλα και… ζεστό χρήμα από το Βέλγιο για τον Βράνιες.

Το θέμα της πώλησης του Ογκνιέν Βράνιες στην Άντερλεχτ φαίνεται να έχει δρομολογηθεί, με τον Βόσνιο στόπερ να ετοιμάζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βαλίτσες για Βέλγιο. Η εν λόγω μεταγραφή μπορεί να διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα στον σχεδιασμό της ΑΕΚ, καθώς πέρα από την απαραίτητη προσθήκη στόπερ, προσφέρει στην Ένωση και μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά.

Οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που θα φτάνει κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που τους δίνουν τη δυνατότητα να κινηθούν διαφορετικά στο μεταγραφικό παζάρι, κοιτάζοντας 1-2 πολύ δυνατές περιπτώσεις. Που θα αφορούν στην ενίσχυση των άκρων και της επίθεσης, εκεί όπου έχει εντοπιστεί και η μεγαλύτερη ανάγκη.

Στην ΑΕΚ έχουν ψαχτεί για κάποιες καλές περιπτώσεις που υπάρχουν στην ατζέντα τους και για τις οποίες φαίνεται να έχει γίνει και μια προεργασία. Προκειμένου μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά να μπει στην τελική ευθεία τουλάχιστον μια μεταγραφή. Που θα αφορά πιθανότατα στον εξτρέμ που… επείγει. Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα του Φεντερίκο Καρτάμπια της Λα Κορούνια, του Νταρβίν Ματσίς του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στην Ουντινέζε αλλά και του Φελίπε Πιρές της Χόφενχάιμ. Παίκτες που εντάσσονται στην παραπάνω κατηγορία και είναι ικανοί να αλλάξουν τις ισορροπίες στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Η ΑΕΚ, έχοντας στα ταμεία της «ζεστό» χρήμα από την πώληση του Βράνιες θα έχει τη δυνατότητα να ψαχτεί για κάποια λύση από το πολύ πάνω ράφι. Κάνοντας μια προσθήκη που δεδομένα θα την ανεβάσει επίπεδο και θα κάνει τη διαφορά. Η οποία μπορεί να αφορά ακόμα και σε αγορά ποδοσφαιριστή από ομάδα. Μιας και οι πληροφορίες που φτάνουν από το Μαρούσι αναφέρουν πως στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν πια και τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα δείχνουν πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα προκύψουν εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με την Ένωση να ολοκληρώνει πιθανότατα και κάποια κίνηση. Καθώς όπως έχει ξεκαθαριστεί και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη η άμεση προσθήκη ενός τουλάχιστον εξτρέμ, είναι αναγκαία. Κάτι που φαίνεται πως θα υλοποιηθεί, με την ΑΕΚ να πατάει το γκάζι για να κλείσει τουλάχιστον μία μεταγραφή, μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από