Άκαρπες δύο επαφές για Κάτσε, νέα επικοινωνία αύριο

Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει λίγο πάνω από το 50% για το συμβόλαιο του Αλβανού διεθνούς αμυντικού χαφ, το 70% τουλάχιστον προσπαθεί να πάρει ο ΠΑΟΚ.

Δύο επαφές έγιναν τη Δευτέρα για την παραμονή του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό, αλλά ευχάριστη εξέλιξη δεν υπήρξε.

Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας μίλησε μία φορά το μεσημέρι και μία το απόγευμα με στελέχη του ΠΑΟΚ (φέρεται να είχε επαφή ξανά με τον παίκτη και ο Γιώργος Δώνης), ωστόσο, δεν προέκυψε συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός, όπως διαρρέουν στη Θεσσαλονίκη καλύπτει το συμβόλαιο του 25χρονου αμυντικού μέσου σε ποσοστό λίγο πάνω από το 50%. Να θυμίσουμε ότι ο Αλβανός διεθνής χαφ έχει πάγιες αποδοχές τη νέα σεζόν 350.000 ευρώ και με τα μπόνους τα οποία έχασε πέρσι -λόγω της άφιξής του στη «τριφύλλι» και δεν δέχεται να τα χάσει και τη νέα περίοδο- φτάνει τις 400.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, λόγω του μνημονιακού σχεδίου του Αλαφούζου (απόδειξη ότι δεν υπάρχει τώρα Πιεμπονγκσάντ στο μυαλό του Νταμπίζα γι’ αυτό και οι προτάσεις που κάνει δεν… ξεφεύγουν) δεν δίνει περισσότερα από 200.000-230.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ ζητάει ν’ ανέβουν οι «πράσινοι» λίγο ακόμα και θα υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις την Τρίτη. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν χάνουν την πίστη τους. Εκτιμούν ότι η δουλειά θα κλείσει εντός της εβδομάδας, διότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του κι επειδή και ο Κάτσε πιέζει για να παραμείνει στο «τριφύλλι». Δεν συζητάει καν για άλλη ομάδα εντός Ελλάδας, ενώ από το εξωτερικό δεν τον καλύπτουν σε ό,τι αφορά το επίπεδο και τον χρόνο συμμετοχής, οι ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από