Μολέδο: Ήλθον, είδον και… περιμένει

Ο Ροντρίγκο Μολέδο απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές στη χώρα μας, έκανε τις επαγγελματικές του συναντήσεις και επέστρεψε στη Βραζιλία για την πρώτη μίνι προετοιμασία της «Ίντερ».

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έφθασε στη χώρα μας την Παρασκευή 15 Ιουνίου όπως σας έχει ήδη ενημερώσει to10.gr. Πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, πήγε για paintball με τους φίλους του κι έκανε φυσικά τις απαραίτητες επαφές συζητώντας για το μέλλον του. Αφού λοιπόν ήρθε και είδε, επέστρεψε στην Βραζιλία όντας ωστόσο εν αναμονή των εξελίξεων. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το ενδιαφέρον των… Ελλήνων μνηστήρων. Το «αγκάθι» για την υλοποίηση μιας ενδεχόμενης μεταγραφής ήταν (και παραμένει) η βραζιλιάνικη ομάδα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβρη του 2020, και τα ποσά που εκείνη αξιώνει για να επιτρέψει την «μετακόμιση». Ο ίδιος ο παίκτης έχει καταστήσει σαφές ότι κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας.

Προς το παρόν, μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην πατρίδα του καθώς η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης το πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την «εξόρμηση» του έμπειρου στόπερ:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από