«Ο Ολυμπιακός θέλει 5 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ»

Η Γκαζέτα Ντέλο Σπορτ αναφέρει πως η Μπολόνια θα ήθελε την απόκτηση του Ελαμπντελαουί, αλλά επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Νορβηγό μπακ με 5 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Γκαζέτα Ντέλο Σπορτ αναφέρει πως η Μπολόνια είναι σε αναζήτηση δεξιού μπακ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, επισημαίνοντας μάλιστα πως μια από τις επιλογές των ροσομπλού είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η ιταλικλή εφημερίδα πάντως προσθέτει πως η μεταγραφή δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, επειδή ο Ολυμπιακός ζητά 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

«Η Μπολόνια ψάχνει δεξί μπακ και είναι σε συζητήσεις με κάποιους παίκτες. Μια από τις επιλογές που αρέσουν στην διοίκηση της ομάδας είναι ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η μεταγραφή όμως είναι δύσκολο να γίνει λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της ελληνικής ομάδας. Αν η Μπολόνια ζητήσει τον παίκτη, ο Ολυμπιακός θα απαιτήσει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του. Αυτό το ποσό είναι πολύ μεγάλο για την Μπολόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από