Στην Αλάνιασπορ ο Τζάλμα Κάμπος (vid)

Ο 31χρονος άσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Αλάνιασπορ και μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στη γειτονική χώρα - Οι Τούρκοι τον καλωσόρισαν με ένα βίντεο στα social media.

Στη γειτονική Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο 31χρονος άσος μίλησε για τη μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που επιστρέφει στην Τουρκία: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφω στην Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα που την γνωρίζω. Έχω προσωπικούς στόχους αλλά προτεραιότητα αποτελούν οι στόχοι της ομάδας».

Η τούρκικη ομάδα μάλιστα καλωσόρισε τον 31χρονο άσο από την Ανγκόλα στο ρόστερ της με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media. Ο Τζάλμα Κάμπος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας 7 γκολ και 3 ασίστ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην ομάδα των Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα.

Δείτε το βίντεο της Αλάνιασπορ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από