Oυζουνίδης: «Mε σιγουριά στις μεταγραφές»

Τι είπε ο Έλληνας τεχνικός στην «πρώτη» της ΑΕΚ για Πόνσε, Οικονόμου και τον γενικότερο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Για το νέο ξεκίνημα με την ΑΕΚ αλλά και τα μεταγραφικά μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στα πλαίσια της πρώτης συγκέντρωσης της Ένωσης στα Σπάτα για τη νέα χρονιά. Σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις υποθέσεις Πόνσε, Οικονόμου, αλλά και την τακτική του Δικεφάλου στα μεταγραφικά που θα ακολουθήσουν.

«Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές μας .Πρέπει να έχουμε καλύτερη θέση και να μην μείνουμε σε αυτό που πετύχαμε πέρσι αλλά να προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε, να μείνει η ομάδα εκεί που θέλει. Πάντα θέλουμε να πετύχουμε. Σε αυτό είναι σημαντικό να μην έχουμε προβλήματα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Έχουμε κάνει μία – δύο επιλογές που θέλουμε για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα για να σημαντικά παιχνίδια που έχει στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό θέμα για εμάς αυτά τα ματς για να γίνουμε καλύτεροι».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης λέγοντας: «Είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε καλή συνεργασία, δουλεύουμε μαζί πολλές ώρες. Έχουμε κάνει δύο επιλογές, περιμένουμε και το πότε θα ξεκινήσει ο Μάριος. Είμαι ευχαριστημένος, πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί. Πιστεύω ότι θα βρούμε και τους παίκτες που θέλουμε στη μεσαία γραμμή, αν τους βρούμε και σύντομα θα είναι κάτι ακόμη καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές μας. Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε έναν ακραίο σήμερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από