Ολυμπιακός : Στη λίστα ο Μπόρχες

Ένας παίκτης από το Μουντιάλ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, με τον Κοσταρικανό Σέλσο Μπόρχες να είναι στη λίστα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο ολοένα και αυξάνονται. Ένα από αυτά είναι και του Σέλσο Μπόρχες.

Ο Μπόρχες είναι διεθνής με την Κόστα Ρίκα και μάλιστα αγωνίστηκε στο Μουντιάλ. Ο συμπαίκτης του πρώην άσου των ερυθρόλευκων Τζόελ Κάμπελ, έπαιξε βασικός και στα τρία παιχνίδια του 5ου ομίλου με Βραζιλία, Ελβετία και Σερβία, ενώ μετράει 116 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα εκ των οποίων οι 8 σε Μουντιάλ.

Οι ερυθρόλευκοι πέρα από την υπόθεση του Πιερ Κουντέ που φαίνεται αμφίβολη, εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις μέσων. Ο 30χρονος χαφ ανήκει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια η οποία υποβιβάστηκε στη Segunda Division. Ο Μπόρχες έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο θα ψαχτεί για να αποχωρήσει.

Η παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν μεστή και η περίπτωσή του σίγουρα δεν θεωρείται αμελητέα. Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να τον αποκτήσει ή πρόκειται απλώς για σενάριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από