ΑΕΚ : «Χλωμιάζει» του Κονέ, τρέχει για χαφ

Η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ δυσχεραίνει για την ΑΕΚ, μιας και η Ουντινέζε δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει στην Ένωση.

Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει στη μεταγραφική αγορά για απόκτηση παίκτη στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Παναγιώτης Κονέ δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ουντινέζε δεν βιάζεται για την περίπτωσή του, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει στην Ένωση.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας από την πλευρά της «καίγεται» για να ολοκληρώσει το θέμα. Η ιταλική ομάδα πάντως δεν έχει στα πλάνα της τον Έλληνα κεντρικό χαφ, ενώ την απασχολούν άλλες προτεραιότητες. Η ΑΕΚ θέλει άμεσα έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Μοράν, ενώ δύσκολα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Κονέ μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου. Συνεπώς, θα πρέπει για την ώρα να καταστρώσει τα πλάνα της χωρίς τον Κονέ.

Ακόμη, δεν είναι απίθανο ακόμη κι αν καταφέρει τελικά ο Κονέ να βγάλει άκρη με την Ουντινέζε προς τα τέλη Ιουλίου, η ΑΕΚ να μην ασχοληθεί καθόλου με την περίπτωσή του. Όπως και να έχει, αναζητείται παίκτης για το κέντρο της ομάδας που θα αρέσει και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από