ΑΕΚ : Ετοιμάζει πρόταση για Ερνάνι

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ερνάνι, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό κι αναμένεται να κάνει πρόταση δανεισμού στην Πόρτο τον Ιανουάριο.

Ο Ερνάνι είναι παίκτης της Πόρτο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, όμως δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή της πορτογαλικής ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την Πόρτο για να κάνει μια διερευνητική επαφή. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Νίκος Λυμπερόπουλος θα πάει στη Πορτογαλία για να μιλήσει και με την ομάδα αλλά και με τον ίδιο τον Ερνάνι για να διαπιστώσει τις προθέσεις του.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει την πρώην παίκτη του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, αλλά να έχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίσουν να τον κάνουν δικό τους.

Πάντως, είναι κοινό μυστικό πως ο ίδιος ο Ερνάνι θέλει να αποχωρήσει από την Πόρτο, διότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στους «δράκους». Ο 26χρονος εξτρέμ δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα, αρκεί να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από