ΠΑΟΚ : Μαλεζάς και Κάνιας βασικοί με Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τους Χοσέ Κάνιας και Στέλιο Μαλεζά να διεκδικούν θέση βασικού.

Ενόψει του αγώνα με της Δευτέρας (20/11) με τον Ατρόμητο, ο Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στους Κάνιας, Μακ και Μαλεζά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, άρχισε ν’ ανοίγει τα χαρτιά του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το πως θα παρατάξει την ομάδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών που έχει, σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έβλεπαν την 11αδα με το κιάλι. Ο Στέλιος Μαλεζάς θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ζαμπράνο και μαζί με τον Βαρέλα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι στο κέντρο με τον Χοσέ Κάνιας να δοκιμάζεται δίπλα στον Τσίμιροτ. Ο Ισπανός θα παίξει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μετά απ’ αυτό με τον Απόλλων Σμύρνης, και αυτό γιατί ο Μαουρίσιο ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στην δεν προορίζεται για βασικός, ενώ ο Σάκχοφ μετά τις τελευταίες αρνητικές εμφανίσεις του δεν έπεισε

Η τρίτη αλλαγή θα είναι στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Αν ο Λέοβατς δε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τότε την θέση του θα πάρει ο Δεληγιαννίδης. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς που αναμένεται σήμερα (17/11) στην Θεσσαλονίκη. Αν ο Σέρβος πάρει φανέλα βασικού, τότε μπορεί να δούμε τον Βιερίνια να γυρίζει στην άμυνα και μπροστά του να παίζει ο Μακ.   

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από