Κλεάνθης Βικελίδης : Το άσχημο πριν και το μετά που τα σπάει! (pic)

Στην πάνω φωτογραφία βλέπετε σε τι κατάσταση είχε περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Χαριλάου και στην κάτω σε ποια βρίσκεται τώρα. Η αλλαγή είναι άκρως εντυπωσιακή!

Ο Αρης κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι το τελευταίο διάστημα, ολοκληρώνοντας αξιόλογες μεταγραφές. Βεβαίως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα το πόσο καλή και ανταγωνιστική ομάδα θα καταφέρει να φτιάξει ο Πάκο Ερέρα και οι συνεργάτες του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα εντός έδρας παιχνίδια τους οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ιδανικές προϋποθέσεις για να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που είναι ικανοί να παίξουν.

Φυσικά αναφερόμαστε στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης ο οποίος μετά την ολική «ανακαίνιση»… ντρέπεσαι πραγματικά να τον πατήσεις! Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια το χορτάρι στο άλλοτε γήπεδο Χαριλάου βρισκόταν σε κάκιστη κατάσταση και φυσικά δεν άρμοζε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης.

Πλέον η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει και μαζί με μια καλή ομάδα, ήταν επιβεβλημένο στον χορτοτάπητα να γίνουν τα απαιτούμενα έργα βελτίωσης. Αυτά έγιναν και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Βλέπετε πάνω στην πανοραμική φωτογραφία που είναι τραβηγμένη μόλις πριν από μερικούς μήνες, σε τι κατάσταση είχε περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος. Και στην κάτω πως δείχνει τώρα μετά τη ριζική αλλαγή του.

Βεβαίως απομένουν οι τελειωτικές εργασίες (τοποθέτηση τερμάτων και γραμμών του αγωνιστικού χώρου) ώστε η ιστορική έδρα του «Θεού του πολέμου» να είναι απολύτως έτοιμη προς χρήση.

Ετσι λοιπόν – για να κάνουμε ένα λογοπαίγνιο- αν ισχύσει κυριολεκτικά η φράση «ο καθρέφτης μιας ομάδας είναι ο αγωνιστικός χώρος», τότε οι φίλαθλοι του Άρη θα πρέπει να ετοιμαστούν για ωραία μπάλα!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από